Lekdetectie Specialist

Lekdetectie Specialisten

Lekkage is vervelend, maar nog erger zijn de hoge kosten die het herstel met zich meebrengt. Lekdetectie helpt u deze kosten te verminderen. Lekdetectie is snel waardoor verdere schade beperkt blijft én lekdetectie is nauwkeurig waardoor u voor de herstelwerkzaamheden maar een minimale opening hoeft te maken in uw vloer, muur of plafon. Lekdetectie is dus een onmisbare schakel bij het opsporen en verhelpen van een lekkage.

De Lekdetectiespecialist is een vakspecialist als het gaat om Lekdetectie. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij binnen enkele minuten de lekkage lokaliseren. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en werken door heel Nederland. Naast het opsporen van de lekkage kunnen wij u ook vakkundig adviseren over de oplossingsmogelijkheden.
terug

Welke lekkages

De lekdetectiespecialist is gespecialiseerd in alle meet- en lekdetectie technieken. Wij kunnen nagenoeg alle lekkages voor u opsporen.

U bent bij ons ook aan het goede adres voor lekdetectie in waterleidingen, afvoeren en vloerverwarming, maar ook voor lekdetectie in platte daken, muren en spouwruimtes.
Bel mij terug

Naam
Telefoon
Opmerking