Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

  Lekdetectie

  Een lekkage is vervelend en kan veel schade veroorzaken. De herstelkosten kunnen al snel in de papieren gaan lopen, om. Lekdetectie Specialist helpt u deze kosten te verminderen. Wij zorgen voor een snelle opsporing van het lek, waardoor eventuele vervolgschade beperkt blijft. Verder werken wij heel nauwkeurig: tot op enkele centimeters nauwkeurig kunnen wij de locatie bepalen. Zo hoeft u voor de herstelwerkzaamheden maar een minimale opening te maken in uw vloer, muur of plafond. Lekdetectie is dus een onmisbare schakel in het opsporen én verhelpen van lekkages.

  Lekdetectie bij calamiteiten

  Lekdetectie Specialist is úw vakspecialist. Wij staan 24 uur per dag voor u klaarin het geval van calamiteiten en werken door heel Nederland. Naast het opsporen lekkages kunnen wij u ook vakkundig adviseren over de oplossingsmogelijkheden.

  Gespecialiseerd in het opsporen van alle lekkages

  Wij sporen uw lekkage op met verschillende meet- en detectietechnieken. Zo gebruiken wij voor een lekkage in de vloerverwarming andere methodes dan voor het opsporen van een lek in de afvoer van uw bad of douce. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kunt voor uw lek. Van het lokaliseren van lekkages in water- of gasleidingen en afvoeren tot vloerverwarming en van lekdetectie in platte daken tot muren en spouwruimtes, Lekdetectie Specialist helpt u graag!