Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

    Lekdetectie

    Een lekkage is vervelend. Het wordt erger indien u hoge herstelkosten verkrijgt. Lekdetectie Specialist helpt u deze kosten te verminderen. Lekdetectie is snel, waardoor eventuele vervolgschade beperkt blijft. Verder is het nauwkeurig. Zo hoeft u voor de herstelwerkzaamheden maar een minimale opening te maken in uw vloer, muur of plafond. Lekdetectie is dus een onmisbare schakel in het opsporen én verhelpen van lekkages.

    Lekdetectie Specialist is úw vakspecialist. Met geavanceerde apparatuur kunnen wij binnen enkele minuten de lekkage lokaliseren. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en werken door heel Nederland. Naast het opsporen lekkages kunnen wij u ook vakkundig adviseren over de oplossingsmogelijkheden.

    Gespecialiseerd in het verhelpen van alle lekkages

    Wij zijn gespecialiseerd in alle meet- en lekdetectietechnieken. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kunt voor uw lekkage. Van lekdetectie in waterleidingen en afvoeren tot vloerverwarming en van lekdetectie in platte daken tot muren en spouwruimtes, Lekdetectie Specialist helpt u graag!