Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

  CV lekkage

  Bent u een CV lekkage tegengekomen? Maakt u zich geen zorgen. Lekdetectie Specialist is dé specialist op het gebied van lekkages. Als de waterdruk in uw Cv-installatie zakt, waardoor u dus regelmatig moet bijvullen, zit er waarschijnlijk een lek. Wij zijn erin gespecialiseerd om de lekkage heel nauwkeurig op te sporen, zodat zo snel mogelijk kan worden begonnen met het herstel. Daarvoor kunnen we verschillende methodes gebruiken. In combinatie met onze expertise en ervaring bent u snel van het lekkageprobleem verlost. 

  Opsporen CV lekkage

  Lekdetectie Specialist beschikt over meerdere technieken voor het opsporen van lekkages. De infrarood techniek wordt gebruikt bij lekkages in de centrale verwarming (CV), maar ook wanneer er een lek in de vloerverwarming zit, kunnen we dat op deze manier lokaliseren. Een andere techniek waar wij veel kennis over beschikken is ultrasoon. Dit is een goedkope en snelle manier om lekkages mee op te sporen. Elke lekkage zend geluidsgolven uit. Deze kunnen niet door een mens worden waargenomen, maar met onze ultrasone apparatuur kunnen de golven wel worden opgevangen.

  Naast infrarood en ultrasoon maken wij ook gebruik van:

  • Visuele inspectie
  • Vochtmeting
  • Druktest
  • Traceergas
  • Akoestiek

  Lekdetectiespecialist helpt u graag verder!

  De gevolgen van een CV lekkage

  Een CV lekkage is vervelend omdat de verwarming niet goed werkt of zelfs uit kan vallen. Daarnaast kan hij ook vochtschade veroorzaken op vloeren en wanden als het lek niet snel wordt opgelost. Dit kan zorgen voor nog meer kosten, als u niet op tijd actie onderneemt. Wanneer de lekkage lang verwaarloosd wordt, kan dat zlefs leiden tot structurele schade aan het gebouw, zoals houtrot, schimmelgroei, corrosie van metalen onderdelen en degradatie van bouwmateiralen. Om over het gevaar voor elketrische systemen nog maar te zwijgen. Vermoedt u een lekkage aan de CV installatie? Laat deze dan zo snel mogelijk opsporen!

  Neem vandaag nog contact op

  Neem daarom zo spoedig mogelijk contact op met onze lekdetectie experts. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen en komen zo snel mogelijk ter plaatse voor een efficiënte, betrouwbare lokalisatie van uw CV lekkage.