Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

  CV lekkage 

  Bent u een CV lekkage tegengekomen? Maakt u zich geen zorgen. Lekdetectie Specialist is dé specialist op het gebied van lekkages. Als de waterdruk in uw Cv-installatie zakt, waardoor je dus regelmatig moet bijvullen, zit er waarschijnlijk een lek. Om warmteverlies in uw woning op te sporen wordt (veelal) thermografie gebruikt. Warmteverlies kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld warmteverlies door scheuren in leidingen. Om dit probleem te kunnen lokaliseren, maken wij gebruik van de infrarood techniek. Door gebruik te maken van infrarood worden er temperatuurverschillen opgemeten en kan zo de positie van de lekkage aangewezen worden. Ideaal om uw CV lekkage op te sporen.

  Opsporen CV lekkage

  Lekdetectie Specialist beschikt over meerdere technieken voor het opsporen van lekkages. De infrarood techniek wordt gebruikt bij lekkages in de centrale verwarming (CV), het opsporen van warmwaterleidingen en condensatieproblemen. Als u van plan bent om werkzaamheden (bijvoorbeeld boren) te gaan verrichten aan uw vloer, laat het dan eerst nakijken door middel van een infraroodcamera. Laat u het door ons controleren, dan hoeft u niet meer bang te zijn dat u een leiding van uw verwarming raakt. Een andere techniek waar wij veel kennis over beschikken is ultrasoon. Dit is een goedkope en snelle manier om lekkages mee op te sporen. Elke lekkage beschikt over een geluid, dat niet door een mens kan worden waargenomen. Door ultrasoon toe te passen, wordt het geluid versterkt en kan de lekkage worden gelokaliseerd.

  Naast infrarood en ultrasoon maken wij ook gebruik van:

  • Visuele inspectie
  • Vochtmeting
  • Druktest
  • Traceergas
  • Akoestiek

  Lekdetectiespecialist helpt u graag verder!

   

  Een CV lekkage kan ook vochtschade veroorzaken op vloeren en wanden, als dit niet snel wordt opgelost. Dit kan zorgen voor nog meer kosten, als u niet op tijd actie onderneemt!

  Neem daarom zo spoedig mogelijk contact op met onze vakkundige en enthousiaste medewerkers.