Skip to main content
 
 
 

Lekkage opsporen? Neem contact op.

  Waterlek opsporen

  Een waterlek laten opsporen in woning of gebouw

  Vermoedt u een waterlek in uw woning of bedrijfsruimte? Ziet u een waterlek maar weet u niet waar het vandaan komt? Kunt u de oorzaak van de lekkage niet vinden? Dan is het tijd om het waterlek van uw woning te laten opsporen! Bij de Lekdetectiespecialist kunt u alle lekkages aan daken en gebouwen laten opsporen. Met behulp van geavanceerde opsporingsmethodes kan de lekdetectie specialist snel de lekkage traceren en repareren.

  Welke technieken worden gebruikt?

  Voor het opsporen van een lekkage kunnen verschillende technieken worden gebruikt. We zetten er even een paar op een rijtje:

  Dit zijn een slechts enkele van de lekdetectie technieken die kunnen worden ingezet bij het opsporen van een lekkage. Afhankelijk van de locatie kunnen deze technische hulpmiddelen worden gebruikt zonder het openbreken van muren of daken.

  Snel een waterlek opsporen voorkomt schade

  Natuurlijk wilt u ook voorkomen dat u het schilderwerk en het interieur beschadigt. Hoe langer de lekkage bestaat, hoe groter de kans op gevolgschade. Twijfel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Lekdetectie Specialist staat dag en nacht klaar voor het opsporen van waterlekkages dankzij onze 24-uurs service! Een storm houdt zich immers niet aan kantoortijden.

  Waar kan een lekkage of waterlek ontstaan?

  Water vindt altijd een weg! Er hoeft maar een dakpan schuin te liggen en het regenwater kan uw woning al binnendringen. Maar ook een leiding of afvoer kan een lekkage veroorzaken. Onze lekdetectie specialisten kunnen snel een waterlek opsporen op plaatsen als:

  Het traceren en repareren van een waterlek is dankzij verschillende methodes snel te doen. Dankzij onze specialist bent u vaak binnen een dag van de lekkage verlost. Of het nu een woning betreft of een bedrijfspand met meerdere verdiepingen, ook voor lekdetectie op hoogte kunt u onze vakmannen inschakelen. Op de website kunt u ook een kijkje nemen bij foto’s & Video’s om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden en de toegepaste technieken.

  Wilt u snel een waterlek laten opsporen?

  Voor direct contact kunt u ons bellen op telefoonnummer: 040-2421234. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier op de website. Of mail ons via info@lekdetectiespecialist.nl. U kunt dan uw vragen stellen voor het inwinnen van informatie over prijzen of andere zaken. Bekijk in het menu ook eens extra informatie over ons bedrijf. Wilt u zeker zijn van een waterdichte woning of bedrijf? Bel dan snel naar de lekdetectie specialist.

  Lekkage opsporen? Neem direct contact op!