Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

  Droging

  Lekdetectie Specialist kan u ook helpen bij de droging van vochtproblemen. Of het nu gaat om het ontvochten van een bouwplaats of om een huiskamer die is ondergelopen na een fikse regenbui, Lekdetectie Specialist zet voor iedere situatie de juiste apparatuur in. Op deze manier bent u snel geholpen en lijdt u zo min mogelijk schade.

  Wij richten ons specifiek op de particuliere markt.  Onze apparatuur is volledig afgestemd op de drogingen die in dit segment voorkomen en ons team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen. U zult versteld staan van de snelheid waarmee onze mensen het probleem herkennen en aanpakken door de juiste oplossing aan te bieden.

  Totale ontzorging bij de droging van uw vochtproblemen in huis

  Lekdetectie Specialist ontzorgt u volledig door alle werkzaamheden inzake de droging te verzorgen. Ons ervaren team komt u graag helpen om met de juiste apparatuur de boel goed te drogen op een verantwoorde manier. Deze apparatuur wordt pas weer opgehaald als alles droog is. We voeren dan ook een uitgebreide vochtmeting uit; wanneer die in orde is, wordt de ingezette apparatuur verwijderd. 

  Goed onderhouden drogingsapparatuur

  Onze apparatuur wordt telkens na gebruik in onze werkplaats aan een grondige inspectie onderworpen. Op deze wijze weten onze werknemers die dagelijks op de weg zitten, dat ze altijd, deugdelijke apparatuur bij hebben. Dat kan een heater zijn, maar ook een condensdroger of een blower.

  Bij een plaatselijke droging wordt één van deze drie apparaten op een speciale manier ingezet. Meestal betreft het een vloer of muur die op een bepaalde plek vochtig blijft. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het aanwenden van de juiste oplossing om deze drogingen zo effectief mogelijk te laten verlopen.

  De gevolgen van vochtproblemen

  Materieel, en dus ook financieel, kan vocht de nodige gevolgen hebben. Ook uw gezondheid kan in het geding komen door schimmels die kunnen ontstaan wanneer er niet op tijd ingegrepen wordt. En dan bent u nog veel verder van huis… Wacht dus niet langer en laat ons uw vochtproblemen oplossen.

  Neem contact op voor een snelle en adequate droging

  Neem vandaag nog contact met ons op voor de droging van uw vochtproblemen in muren en vloeren. Ons team staat klaar om u zo snel mogelijk te helpen met de juiste technieken en apparatuur!

  Lekdetectie Specialist gebruikt professionele drogingapparatuur zoals bouwdrogers en blowers:


  • Noodzakelijk;
  • Geluidsarme apparatuur;
  • Continu vernieuwde apparatuur;
  • Direct in gang zetten;
  • 100% drooggarrantie;
  • Voorkomt verdere schades, schimmels en vieze geuren.