Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

  Droging

  Lekdetectie Specialist is dé partner waar het gaat om het oplossen van vochtproblemen. Of het nu gaat om het ont-vochten van een bouwplaats of de huiskamer die is ondergelopen na een fikse regenbui, Lekdetectie Specialist zet voor iedere situatie de juiste, modernste apparatuur in. Op deze manier bent u snel geholpen en lijdt u zo min mogelijk schade.

  Wij richten ons specifiek op de particuliere markt.  Onze apparatuur is volledig afgestemd op de drogingen die in dit segment voorkomen en onze werknemers zijn echt gespecialiseerde vakmensen. U versteld staan van de snelheid waarmee onze mensen het probleem herkennen en de daarvoor benodigde oplossing aanbieden.

  Lekdetectie Specialist ont-zorgt u volledig door alle werkzaamheden inzake de droging te verzorgen. Werknemers met jarenlange ervaring in professioneel drogen komen op locatie de juiste apparatuur installeren, zorgen ervoor dat alles draait en ze komen uiteindelijk de spullen weer ophalen wanneer dat verantwoord is. Dat betekent dat er pas nadat er een uitgebreide vochtmeting is gedaan duidelijk wordt of en wanneer de ingezette apparatuur weer weg kan.

  Onze apparatuur wordt telkens na gebruik in onze werkplaats aan een grondige inspectie onderworpen. Op deze wijze weten onze werknemers die dagelijks op de weg zitten om vochtproblemen op te lossen, dat ze altijd, zonder na te hoeven denken, een degelijk werkende heater, condens droger of blower inzetten.

  Bij een plaatselijk droging wordt één van de drie technieken op een speciale manier ingezet. Meestal betreft het een vloer of muur die op een bepaalde plek vochtig blijft. Onze werknemers zijn daadwerkelijke specialisten om deze drogingen zo effectief mogelijk te laten verlopen.

  Materieel en dus financieel kan vocht de nodige gevolgen hebben, maar ook uw gezondheid kan in het geding komen door schimmels die kunnen ontstaan wanneer er niet op tijd ingegrepen wordt. En dan bent u nog veel verder van huis…

  Lekdetectie Specialist gebruikt professionele drogingapparatuur zoals bouwdrogers en blowers:


  • Noodzakelijk;
  • Geluidsarme apparatuur;
  • Continu vernieuwde apparatuur;
  • Direct in gang zetten;
  • 100% drooggarrantie;
  • Voorkomt verdere schades, schimmels en vieze geuren.