Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

  Daklekkage

  Uw daklekkage vakkundig laten opsporen? Laat dit dan maar over aan Lekdetectie Specialist! Wij beschikken over ervaren specialisten die, voor welke lekkage dan ook, u van dienst kunnen zijn. Daklekkage is een vervelend soort lekkage, omdat het vaak lastig te achterhalen is waar het lek zich bevindt. Om de schade te beperken moet u eerst de lekkage laten opsporen. U wilt per slot van rekening snel van uw daklekkage af.

  Voor het opsporen van de lekkage maken wij gebruik van speciale lekdetectie technieken en apparatuur. Hierdoor weten wij het lek zeer nauwkeurig te traceren, waardoor wij weinig tot niet gebruik maken van hak- en breekwerk. Er wordt namelijk maar een klein gaatje gemaakt.

   

  Oorzaken daklekkage

  Er kunnen meerdere oorzaken voor een daklekkage zijn. De voornaamste oorzaken zijn fouten in de afwerking van de gevel of het dak. Dit kan komen door een dakkapel, lichtkoepel of de afvoer van bijvoorbeeld een airco.

  Door weersinvloeden zorgen de kleinste afwerkingsfoutjes op de lange termijn voor een lekkage. Door middel van het inzetten van een rooktest, endoscopie en/of kleurstof test kunnen onze specialisten de bron van de daklekkage snel opsporen. Dit alles zonder hak- en breekwerk en zo min mogelijk overlast voor u. Na het opsporen van de lekkage wordt de bron van de lekkage gemarkeerd. Op deze manier weet de reparateur precies waar hij de wand of het plafond open moet maken om de daklekkage te herstellen.

  Bij lekkage aan uw dak is het zaak om met spoed een lekdetectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u grotere schade en kosten. Wij helpen u graag en kunnen u 24/7 van dienst zijn. Dit is de extra service die Lekdetectie Specialist graag aanbiedt aan haar klanten. Wij gaan door waar andere bedrijven stoppen!