Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

  Gaslekdetectie

  Wilt u door middel van gaslekdetectie snel van uw lek af zijn? Bij een gaslek dient er vrijwel direct actie te worden ondernomen. Opsporen van het gaslek is van cruciaal belang om gevaarlijke situaties te vermijden. Ruikt u in uw woning of directe omgeving een gaslucht? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Lekdetectie Specialist voor gasdetectie om het gaslek op te sporen. Zodoende worden explosies vermeden en kunt u zelf weer over tot de orde van de dag. Laat dit werk alstublieft aan specialisten over. Door gaslekdetectie kunnen wij uw veiligheid garanderen!

   

  Gasdetector voor gaslek opsporen

  Steeds meer mensen schaffen een gasdetector aan. Dit apparaat geeft aan of een ruimte gevuld is met schadelijke stoffen. Ideaal om uzelf en anderen op tijd in veiligheid te brengen. Hier houdt het echter niet op. U heeft gasdetectie nodig om het gaslek op te sporen. Gasdetectie wordt gebruikt om lekkages in diverse soorten leidingsystemen op te sporen. Wat doet Lekdetectie precies? Wij zetten met deze methode onder druk een gas in de leiding, zodat deze via de lekkage weer uit de leiding stroomt. Vervolgens kunnen wij met onze geavanceerde nauwkeurige meetapparatuur de exacte locatie van de lekkage bepalen. Zo wordt het gaslek in korte tijd gevonden en gerepareerd. Het grote voordeel hiervan is dat onnodig hak- en breekwerk wordt vermeden. Met andere woorden is gasdetectie zowel tijd- als kostenbesparend.

   

  Toepassing gaslekdetectie

  Een gaslek kan overal optreden. Hierbij kan gedacht worden aan uw eigen badkamer of woonkamer, maar ook in zeer grote transportleidingen. Particulier of bedrijf,

  Lekdetectie Specialist staat dag en nacht voor u klaar. Voor elke situatie geldt dat Lekdetectie Specialist het gaslek kan opsporen. Aarzel dus niet langer en kom direct in contact met ons.

  Door onze 24/7 service kunnen wij u op ieder moment helpen, ongeacht waar het gaslek heeft plaatsgevonden. Door onze vele vestigingen in Nederland kunnen wij op ieder adres zeer snel ter plaatse zijn. Geen gaslekkage in Nederland is Lekdetectie Specialist te baas!