Skip to main content
 
 
 

Lekkage opsporen? Neem contact op.

  Waterlekkage opsporen

  Vermoedt u een lekkage aan uw woning of bedrijf? Of ziet u dat uw buitenmuur nat is en kringen gaat vertonen? Dan is er sprake van een waterlekkage! Maar waar? In het dak of aan de dakgoot? Of ligt er een dakpan niet meer recht? Hebben vogeltjes schade veroorzaakt of was het toch die storm? Zoveel oorzaken zijn mogelijk maar dat de waterlekkage moet worden gestopt is duidelijk. Het liefst gisteren.

  De specialisten van de Lekdetectiespecialist weten dat een waterlekkage altijd gevolgen heeft voor de woning of het gebouw. Het opsporen en repareren van een waterlekkage moet daarom snel plaatsvinden. Dankzij onze 24-uurs service hoeft u nooit lang te wachten voor het opsporen van een waterlekkage.

  Weet u al waar de lekkage vandaan komt?

  Heeft u al een vermoeden waar de lekkage zich bevindt? Of heeft u juist geen idee waar het water uw woning binnendringt? Dankzij onze lekdetectietechnieken zijn onze specialisten snel in staat de waterlekkage op te sporen. We zetten er een aantal op een rijtje:

  Zomaar een greep uit de methodes die wij toepassen voor het opsporen van een waterlekkage. Van een lekdetectie onderzoek voor een zwembad lekkage tot aan de waterleiding of het riool, onze vakmannen achterhalen snel de lekkage.

  Oorzaken en gevolgen van een waterlekkage

  Weersomstandigheden zoals storm of hagelbuien zijn vaak de oorzaak van een lekkage. Denk aan een verstopte dakgoot of lood wat is verschoven. Of is het de schoorsteen die een lekkage veroorzaakt? Ook kan er tijdens een verbouwing of klus een leiding geraakt worden zonder dat u dit opmerkt. De gevolgen van een breuk in de leiding worden zichtbaar wanneer het water zijn weg heeft gevonden. U ziet plotseling een schimmelplek op de muur. Slecht onderhoud van de woning kan een gevolg zijn. Ook zijn slechte kitnaden en voegen een veelvoorkomende oorzaak. Laat het niet uit de hand lopen maar zorg snel voor herstelwerkzaamheden. Onze vakmannen hebben vaak al een vermoeden wanneer zij de gevolgen zien van een lekkage. Het voorkomen van een lekkage is niet altijd mogelijk maar het snel verhelpen wel! Wanneer u te lang wacht kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw schilderwerk en interieur.

  Onze vakmannen inschakelen voor het opsporen van een waterlek

  Wilt u bij een calamiteit met spoed een specialist inschakelen? Maak dan gebruik van onze 24-uurs service! Soms kan een inspectie niet wachten en moet er terstond een specialist worden ingeschakeld om de lekkage te stoppen. Deze dienst geldt voor geheel Brabant. Stroomt het water binnen tijdens een feestdag of in het weekend? Bel dan snel met telefoonnummer: 040-2421234. Is er minder haast geboden, maak dan gebruik van het contactformulier via de contact pagina. Voor algemene vragen kunt u ons ook een mailtje sturen naar: info@lekdetectiespecialist.nl. Wij helpen u graag verder. Tot dan.

  Lekkage opsporen? Neem direct contact op!