Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

  Lekkage Nijmegen

  Heeft uw woning last van een lekkage en woont u in Nijmegen of in de omgeving hiervan? Een lekkage aan uw woning kan voor veel ongemak zorgen en de gevolgen zijn soms niet te overzien. Vaak wordt een lekkage zichtbaar doordat de buitenmuur nat blijft. Er ontstaan kringen op de muur en de muur droogt niet meer op. Is het de schoorsteen die een lekkage veroorzaakt of zijn het de dakpannen die niet meer recht liggen? Soms zijn het de vogels die de dakpannen verplaatsen.

  Er ontstaat binnen korte tijd een domino effect aan problemen aan de woning. Het water dringt de woning binnen en vindt zijn weg naar het een opening. Uiteindelijk wordt de lekkage zichtbaar bij de binnenmuren. Om te voorkomen dat er schimmels gaan groeien en er een ongezonde situatie ontstaat, moet de lekkage worden gestopt! Middels speciale apparatuur kunnen zij snel de lekkage traceren en verhelpen. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt zoals:

  • Akoestische lekdetectie
  • Endoscopie
  • Infrarood
  • Leaktracking
  • Ultrasoon lekdetectie

  Dankzij deze toepassingen wordt een lekkage snel gevonden en kunnen de specialisten aanvangen met de herstelwerkzaamheden van de lekkage. Lees snel verder hoe deze technieken worden toegepast.

  Verschillende vormen van lekdetectie in Nijmegen

  Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van lekdetectie. Daarnaast maken wij altijd gebruik van de allernieuwste opsporingsmethodes op het gebied van lekdetectie. Geen lekkage is namelijk hetzelfde, dit geldt ook voor de manier van het opsporen van de lekkage. Bij het opsporen van uw lekkage door middel van lekdetectie kunnen verschillende methodes gebruikt worden. Bij de kleurstofmethode wordt een kleurstof toegevoegd aan het leidingwater. Aan de kleur van het water kan worden herkend waar de lekkage zit. Bij een drukproef wordt de luchtdruk verhoogd in een afgesloten leiding, of gedeelte hiervan. Wanneer de luchtdruk daalt, is er een lek in de leiding.

  lekkage opsporen in Nijmegen

  Voordat de vakman de lekkage kan verhelpen moet hij de lekkage opsporen bij uw in Nijmegen. Dit klinkt vaak gemakkelijker dan het is. Bij een pannendak is het al snel te zien als er dakpannen scheefliggen of kapot zijn, maar bij een plat dak kan zelfs het kleinste haarscheurtje voor grote problemen zorgen. Gelukkig beschikt een professioneel bedrijf over verschillende materialen en lekdetectie technieken die het opsporen een stuk gemakkelijker maken. Met onze moderne apparatuur kunnen we elke lekkage opsporen.

  Direct contact opnemen

  Twijfel niet bij een lekkage. Groot of klein een lekkage kan al gauw een heel kostenplaatje zijn. Daarom zijn wij voor elk soort lekkage 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u een lekkage in een woning, bedrijfslocatie of overheidsinstantie geen probleem! Binnen 24 uur staan wij bij u op de stoep. Zoekt u een lekdetectie in Nijmegen of in de buurt van Nijmegen? Bij Lekdetectie bent u bij het juiste adres!