Skip to main content

Lekkage opsporen? Neem direct contact op!

  Lekkage Veghel

  Wil je een lekkage laten opsporen door een lekdetectiebedrijf in Veghel? Door het gebruik van specialistische apparatuur kunnen lekdetectiebedrijven of de meeste loodgieters eenvoudig een lekkage opsporen. Wij van Lekdetectie zijn dé specialist voor u in (omgeving) Veghel.

  Verschillende vormen van lekdetectie in Veghel

  Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van lekdetectie. Daarnaast maken wij altijd gebruik van de allernieuwste opsporingsmethodes op het gebied van lekdetectie. Geen lekkage is namelijk hetzelfde, dit geldt ook voor de manier van het opsporen van de lekkage. Bij het opsporen van uw lekkage door middel van lekdetectie kunnen verschillende methodes gebruikt worden. Bij de kleurstofmethode wordt een kleurstof toegevoegd aan het leidingwater. Aan de kleur van het water kan worden herkend waar de lekkage zit. Bij een drukproef wordt de luchtdruk verhoogd in een afgesloten leiding, of gedeelte hiervan. Wanneer de luchtdruk daalt, is er een lek in de leiding.

  lekkage opsporen in Veghel

  Voordat de vakman de lekkage kan verhelpen moet hij de lekkage opsporen bij uw in Veghel. Dit klinkt vaak gemakkelijker dan het is. Bij een pannendak is het al snel te zien als er dakpannen scheefliggen of kapot zijn, maar bij een plat dak kan zelfs het kleinste haarscheurtje voor grote problemen zorgen. Gelukkig beschikt een professioneel bedrijf over verschillende materialen en lekdetectie technieken die het opsporen een stuk gemakkelijker maken. Met onze moderne apparatuur kunnen we elke lekkage opsporen.

  Direct contact opnemen

  Twijfel niet bij een lekkage. Groot of klein een lekkage kan al gauw een heel kostenplaatje zijn. Daarom zijn wij voor elk soort lekkage 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u een lekkage in een woning, bedrijfslocatie of overheidsinstantie geen probleem! Binnen 24 uur staan wij bij u op de stoep. Zoekt u een lekdetectie in Veghel of in de buurt van Veghel? Bij Lekdetectie bent u bij het juiste adres!